E-chopper tour

Samen lekker touren door de Peel. Haren in de wind, zon op de bol. Met deze stoere electrische scooter rijd je geruisloos door het Peelgebied. Een gezellig uitje.

Ontdek de Peelregio met de E-chopper. Kies een van de routes of ga op eigen houtje op pad. Relaxed stuur je de elektrische chopper over de landweggetjes, door de landerijen en bezoek je de meest bijzondere plaatsen in de omgeving. 

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Combineer dan met een van onze andere voertuigen. Of neem contact met ons op voor een passende oplossing.
 
Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en gebak. Of maak er een dag vullend programma van.
 

We  hebben een aantal originele ideeën om er een compleet dagje uit van te maken: Diner van het Kampvuur,

 

Jullie tourtocht nog leuker maken? Bestel vooraf een picknickmand voor onderweg. En strijk neer in de landerijen om te genieten van een lekkere lunch of hapjes.

Hoe werkt het?

Huren van de E-choppers kan voor een dagdeel á 3 uur of de hele dag. Kies de tijd die jullie het beste past. 

Een kwartier voor aanvang van jullie tour worden jullie als groep ontvangen op De Longhorn Ranch in Someren. Eventueel onder het genot van koffie, thee en gebak  wordt jullie uitgelegd wat we gaan doen. Samen ondertekenen we de huur overeenkomst en checken het rijbewijs. 

Kies een van de routes die we voor jullie beschikbaar stellen en dan zijn jullie klaar om op pad te gaan. 

De routes zijn zo gemaakt dat jullie onderweg tijd hebben om te stoppen bij een van de bezienswaardigheden een terrasje of picknickplaats. In de routebeschrijving doen we een aantal suggesties.

De E-choppers staan in een rijtje voor jullie klaar. Jullie maken even een paar oefenmeters om een gevoel bij de E-chopper te krijgen en dan zijn jullie klaar om te genieten van een dagje touren door de peel. 

Onderweg kun je stoppen bij een van de gezellige horecagelegenheden.  Of bestel vooraf al een picknickmand voor jullie gezelschap en stop onderweg op een mooie plek voor een Picknick. 

Op het afgesproken tijdstip ontvangen we jullie terug op De Longhorn Ranch.  Hier kun je de dag afsluiten met eten. Kies voor een workshop koken op kampvuur of  schuif je aan voor een Texas Longhorn burger van de barbeque of bestel Steen-oven pizza’s.  

* Let op: Bestuurders dienen minimaal 16 jaar te zijn, en aantoonbaar in het bezit te zijn van een bromfiets- of autorijbewijs. Zie de huurvoorwaarden op de website.
 
* Let op: De prijs voor een e-chopper tour is per persoon / scooter, inclusief  WA verzekering, routebeschrijving en btw.
 
* Let op: Wij hanteren een borg van €50,- per e-chopper met een maximum van € 150,-  per reservering. De borg dient voor vertrek contant of per pin te worden voldaan. Bij terug ontvangst van de voertuigen, zonder schade, ontvangt u de borg direct retour.
Scroll to Top