Tuk Tuk Tour

Met familie, vrienden of collega's een gezellige dag touren. Ontdek de Peel vanuit een nostalgische Tuk Tuk.

Ga samen op pad en geniet van één van de prachtige routes. Een bijzondere belevenis, waarbij je ook veel bekijks krijgt. Na een praktische  uitleg, een oefenrondje en de keuze uit verschillende leuke routes kan je gezamenlijk op pad. Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en gebak. Of maak er een dagvullend programma van.

Het is een zeer bijzondere belevenis. Met het open dak, en een snelheid van ongeveer 45 km per uur, beleef je de omgeving intenser. Rijden in een klassieke Italiaanse Cabrio Tuk is pure nostalgie.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Combineer dan met een van onze andere voertuigen. Of neem contact met ons op voor een passende oplossing.
 
Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en gebak. Of maak er een dagvullend programma van.

Jullie tourtocht nog leuker maken? Bestel vooraf een picknickmand voor onderweg. En strijk neer in de landerijen om te genieten van een lekkere lunch of hapjes.

Hoe werkt het?

Kies het huren van de Tuk Tuks voor een dagdeel, ochtend of middag of de hele dag. 

Voor een Tuk Tuk Tocht ontvangen we je graag een half uurtje voor het begin van de tocht in onze ontvangstruimte. Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en gebak.

Tijdens de ontvangst worden de formaliteiten afgehandeld. 

Wie gaat er optreden als chauffeur? Chauffeurs dienen het autorijbewijs voor 2013 behaald te hebben of in het bezit te zijn van een motorrijbewijs. Zij dienen het rijbewijs ook te kunnen tonen en een contract in te vullen. 
De chauffeurs hebben een belangrijke taak tijdens de tocht, zij zijn verantwoordelijk voor het voertuig en de inzittenden.
 

De chauffeurs krijgen een korte uitleg over de werking van de Italiaanse cabrio tuk, en dienen een korte praktijktoets af te leggen.
Je huurt de Cabrio tuks altijd voor een dagdeel van 3 uur of een hele dag van 7 uur. We hebben verschillende routes beschikbaar van 40 km. Als je besluit om de Cabrio tuk(s) een hele dag te huren dan is er een route van 80 km rijden. De routes zijn zo opgesteld dat je tijd hebt om onderweg te stoppen bij een bezienswaardigheid, horecagelegenheid, terras of picknickplaats. In de routebeschrijving worden hiervoor suggesties gedaan.

Wij beschikken over meerdere 3-persoons Cabrio Tuks (Standaard model) en meerdere 4-persoons Cabrio Tuks (Limited editions).
 
Voor de tochten dien je 1 of meerdere Cabrio Tuks te reserveren.
Indien je op ‘Reserveren’ klikt kun je zien of de Tuks op de gewenste datum beschikbaar zijn.
 
Het Cabrio tuk rijden nog leuker maken? Combineer het dan met een picknickmand of bestel alvast een Italiaanse steenovenpizza.
 

Of maak er een complete dag uit van en combineer het Tuk Tuk rijden met de Streekproducten-route of een van de workshops Koken op Kampvuur. 

 
* Let op: Chauffeurs dienen het rijbewijs voor 2013 behaald te hebben,  of in het bezit zijn van een motorrijbewijs. 
 
* Let op: De prijs voor een Cabrio tuk tocht zijn vanaf € 39,50 per persoon voor een tocht van 3 uur. Deze prijs is gebaseerd op huurprijzen van € 118,50 voor het 3 persoons model, en € 158,- voor het limited edition 4 persoons model.

De prijs is inclusief brandstof, WA verzekering, routebeschrijving en btw. 

* Let op: Wij hanteren een borg van € 150,- per Cabrio tuk, met een maximum van € 450,- per reservering. De borg dient voor vertrek contant te worden voldaan. Bij terug ontvangst van de voertuigen, zonder schade, ontvangt u de borg direct retour.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.
Scroll to Top