Met ons bedrijf BuitenEten ontvangen we vele gasten. Uit de regio, maar ook vakantiegangers van verder weg. De vraag die we bijna altijd krijgen;  Wat zou je ons aanbevelen om te gaan doen?

Met Uitje in de Peel laten we jullie zien wat er in de omgeving te doen en te zien is. Waar kun je overnachten, wat zijn leuke horeca-gelegenheden, winkeltjes, activiteiten en de bezienswaardigheden in de Peelregio. 

En het leuke is, de meeste van deze plekken kun je bezoeken op een van onze routes. Deze hebben we voor jullie samengesteld. 

Uitje in de Peel is onderdeel van BuitenEten.nl. Met de voertuigen die we verhuren kun je touren door de peelgemeenten. Ontdek de regio bijvoorbeeld met de Tuk Tuk, E-chopper of Tandem. 

Als tipje van de sluier en om te kiezen welke route het beste bij jullie past. Tonen we op Uitjeindepeel.nl alle leuke plekken. 

 

BuitenEten Tuk Tuk rijden
E-chopper rijden de Peel
Picknicken op de route

Daarnaast hebben we natuurlijk ons eigen aanbod vanuit BuitenEten. 

We geven workshops Koken op Kampvuur. Erg leuk om te combineren met een route door de Peelgemeenten voor een dagvullend programma. Of het totaalconcept; onze Streekproductenroute. Waarbij je met de Tuk Tuk, E-chopper of Tandem langs verschillende streekproductenwinkeltjes komt. En daar ingrediënten meeneemt, waar je tenslotte bij terugkomst op De Ranch mee gaat koken op kampvuur. Een totaalbeleving van Boer tot Bord. 

Vanuit onze thuislocatie De Longhorn Ranch willen we jullie een warm welkom heten en tevens de mooie omgeving laten verkennen. 

Tot ziens!

 

Scroll to Top