Camping Wetland – Asten

Grote camping in Asten, in het buitengebied tussen het dorp Meijel en Neerkant. Als je komt aanrijden doet het terrein zich aan, als een boerderij. Achter de bebouwing vind je in alle rust het kampeerterrein van Wetland. De grote vijver siert de camping. Rondom het water bevinden zich de kampeerplaatsen en trekkershutten. Dit jaar worden er nog enkele trekkershutten bijgebouwd. 
 
Vanuit heel Europa weet men camping Wetland te vinden, niet gek want als je naar Nederland komt, geeft deze camping precies wat je verwacht.  Weidse uitzichten en water. Omgeven door natuurgebieden is dit voor de nationale als internationale gast een mooie plek om te verblijven. Naast de standaard faciliteiten is er een gezamenlijke ruimte aanwezig, waar geregeld evenementen georganiseerd worden. Op deze camping zul je je niet vervelen. 

 

Camping Wetland Asten

TIP: Deze camping is vooral geschikt voor natuurliefhebbers. In tien minuten loopafstand ben je al in Nationaal Park de Groote Peel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top