Boerencamping Lempkes Hoof – Weert

Camping Lempkes Hoôf is een boerencamping in Limburg in de plaats Weert gerund door Joke en Hein. Het heeft ruime kampeerplaatsen op het boerenerf en kleinvee om te verzorgen en te knuffelen. Daarnaast beschikt de camping over een verwarmd zwembad en speelplezier voor de kinderen. 
 
Een mooie uitvalsbasis voor zowel gezinnen met jonge kinderen als senioren. 
 
Ook de paardenliefhebber is thuis op deze plek. De omgeving biedt de mogelijkheid om mooie rijtochten te paard te maken. Ruiters kunnen gebruik maken van de eigen bak die aanwezig is op de boerderij.  Paarden kunnen gestald worden in de luxe paardenboxen en overdag kunnen ze vrij lopen in de weide. 
boerderijcamping lempkes hoof

TIP: Boer Hein rijdt zelf een span van twee haflingers; hij vindt het leuk om u met uw span mee te nemen naar de mooiste plekjes rondom Weert.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top