Camping de Kuilen – Someren

Camping de Kuilen is geen standaard camping. Natuurlijk kun je daar zoals bij andere campings gewoon met een tent of caravan staan. Maar daarnaast heeft deze camping de mogelijkheid om met paard op vakantie te gaan. Alle faciliteiten zijn er op ingericht dat jij én  je paard een heerlijke vakantie kunnen hebben. Gevestigd aan het rand van het bos is dit de ideale uitvalsbasis voor buitenritten. 

Daarnaast heeft Camping de Kuilen een groepsaccomodatie. Geschikt voor groepen tot 48 personen. En er wordt een nieuwe groepsaccomodatie gebouwd. Dat belooft veel goeds. Een aanrader om de gaten te houden. 

Ontvangst Camping de Kuilen

TIP: Dé uitvalsbasis voor een paardenvakantie in De Peel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top