Camping de Somerense Vennen – Someren

De Somerense Vennen is een familie- en kindercamping in Someren. Aan de rand van De Straberechtse Heide bevindt zich deze camping voor jong en oud. Vanuit de camping sta je meteen in de bossen, om lekker te wandelen of fietsen. 

De camping beschikt over campingplaatsen, chalets en vakantiehuisjes. Dus voor ieder wat wils. 

De camping heeft een eigen restaurant – Restaurant in de Vennen. Te bezoeken door zowel campinggasten als bezoekers.  De moeite waard om op de route ‘Someren – Straberechtse Heide – De Pan’ te bezoeken voor een gezellige stop. Je waant je meteen ‘als’ op vakantie. 

 

TIP: Ook met slecht weer kun je bij de Somerense Vennen goed vertoeven. Ze beschikken over een binnen speeltuin en overdekt zwembad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top